Zero Sugar wijn, Rood, wit, sparkling wit en sparkling rosé

Houd je van wijn maar wil je ook om je gezondheid denken, kun je Zero Sugar wijn gaan gebruiken. Je kunt kiezen uit : Rood, wit, sparkling wit en sparkling rosé.

PURE The Winery maakt suikervrije wijnen, zonder koolhydraten en met minder calorieën. Het zijn smaakvolle wijnen uit Piëmont-Italië, gemaakt zonder onnodige extra’s en met ze hebben minder calorieën.
De wijnen bevatten 0% suiker, 0% koolhydraten en 10,5% alcohol.

Bij de meeste wijnen wordt de hoeveelheid calorieën en koolhydraten voor een groot deel veroorzaakt door niet gefermenteerde suikers die er in wijn zitten. Dit zijn suikers die niet omgezet zijn tot alcohol en zijn achter gebleven. Het is suiker die niet nodig is voor een goede smaak van de wijn.

Door traditionele fermentatietechnieken te combineren heeft PURE The Winery een manier gevonden om op een natuurlijke manier alle suikers om te zetten in alcohol. Daardoor ontstaat een wijn zonder suiker en koolhydraten en daardoor met minder calorieën.  Deze wijn heeft een 10,5 percentage alcohol en een prima smaak.

De wijnen worden gemaakt door ervaren wijnmakers van een wijnhuis in Italië, De Piëmont. Ze gebruiken  melanges van druiven: Pinot Noir, Pinot, Chardonnay, Sauvignon, Barbera en Merlot.  Er wordt geen gebruik gemaakt van dierlijke middelen.  Het zijn dus wijnen zonder onnodige extra`s voor elke gelegenheid.

Deze wijnen zijn verkrijgbaar in 16 landen op alle continenten.

 

 

 

Lekker en gezond: Zero Sugar wijn – (vegan) – rood wit rosé

Resveratrol als potentieel antiviraal middel tegen Corona
Peter van der Voort is Hoofd IC van het Universitair Medisch Centrum Groningen.
Hij gaat er van uit dat resveratrol de hoeveelheid leptine kan verlagen, waardoor corona Covid19 patiënten minder ziek zouden worden. Dit is wat ze hebben ontdekt en verder gaan onderzoeken. Verder heeft resveratrol een ontstekingsremmende werking en kan als potentieel antiviraal middel werken.
Resveratrol bestellen
Handig is om  Reversatrol te bestellen bij het bedrijf Vitamines per Post.
Verder wordt er een uitgebreid assortiment Resveratrol  op Bol.com aangeboden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *