MMS kan ernstige gezondheidsrisico’s geven

MMS voedingssupplement kan ernstige gezondheidsrisico’s geven. De NVWA ( Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit) waarschuwt sinds 2010 voor MMS.  Maar onddanks deze waarschuwing nam de verkoop hiervan niet af. Daarom heeft de NVWA de verkoop van het voedingssupplement MMS verboden. Op een eerder tijdstip had de NVWA al verboden om te beweren dat het middel helende eigenschappen heeft.

Verschillende namen Miracle Mineral

MMS wordt veel gekocht als middel tegen ziekten maar ook als waterzuiveraar. MMS wordt te koop aangeboden onder verschillende namen als :

  • Miracle Mineral Solution
  • Miracle Mineral Supplement
  • Master Miracle Solution

MMS bestaat uit een 25-28% natriumchlorietoplossing, die geactiveerd moet worden met een zuur (bijvoorbeeld citroenzuur of zoutzuur) en met vruchtensap of water moet worden ingenomen. Volgens  informatie van de leveranciers van MMS kan het misselijkheid, braken en diarree veroorzaken.

MMS kan leiden tot acute en chronische gezondheidsrisico’s

Onderzoek van de NVWA heeft gevonden dat NMS  kan leiden tot acute en chronische gezondheidsrisico’s. Volgens de NVWA zijn mogelijke klachten en bijwerkingen: ernstige vermoeidheid, lage bloeddruk,   ademhalingsproblemen, buikpijn, brandwonden in het maagdarmkanaal, nier- en leverfalen.

NVWA verbiedt MMS voedingssupplement

Resveratrol als potentieel antiviraal middel tegen Corona
Peter van der Voort is Hoofd IC van het Universitair Medisch Centrum Groningen.
Hij gaat er van uit dat resveratrol de hoeveelheid leptine kan verlagen, waardoor corona Covid19 patiënten minder ziek zouden worden. Dit is wat ze hebben ontdekt en verder gaan onderzoeken. Verder heeft resveratrol een ontstekingsremmende werking en kan als potentieel antiviraal middel werken.
Resveratrol bestellen
Handig is om  Reversatrol te bestellen bij het bedrijf Vitamines per Post.
Verder wordt er een uitgebreid assortiment Resveratrol  op Bol.com aangeboden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *